Gedragstraining mens en paard

Ik heb vele jaren ervaring met eigen paarden. Ik liep bij mijzelf en bij mijn paarden tegen bepaalde dingen aan en besloot dat ik hiervan wilde leren.

Meerdere opleidingen en vele workshops heb ik gevolgd om meer te leren over het gedrag van paarden maar vooral ook mensen. Tevens ben ik ervaringsdeskundige betreffende angsten ervaren/onderzoeken en overwinnen.

Nu ben ik inmiddels in de positie om anderen te gaan helpen met hun persoonlijke levensvragen.

Dit doe ik met heel veel plezier en heb de luxe dat ik dit in alle rust op onze woonboerderij met mijn paarden kan doen.

Ik heb ervaren hoe fijn het is als er op bepaalde momenten iemand is die even met je meeloopt, je een spiegel voor houdt. Die je helpt je hart te volgen, de keuzes te maken die bij je passen. Die je stimuleert om in actie te komen. Waardoor je je zelfvertrouwen vergroot en je steviger in het leven kunt staan.
Waar je even weer tot jezelf kunt komen, kunt voelen waar het nu echt om gaat. Zodat je kunt groeien en stappen kunt zetten.

Heel waardevol dat ik dit nu anderen mag aanbieden.

 

Opleidingen:

 

Para-veterinair (Barneveld)

Holistisch masseur (Holos Utrecht)

Gedragsdeskundige paard en mens (2moons Petra Vlasblom Rotterdam)

Horsense (Coach met paard als spiegel Diepenheim)

Daarnaast nog vele verschillende lessen/workshops op het gebied van paarden en coaching.

 

Ik volg met veel plezier meerdere keren per jaar na- bijscholingen en praktijkdagen. Om de kwaliteit van mijn werk te waarborgen en mijzelf te blijven ontwikkelen.